EIGEN BIEREN, GIN, PICON MAISON &
GERECHTEN IN EEN HUISELIJKE SFEER

RESERVEER UW BEZOEK

Naast het degusteren van onze bieren is er ook de mogelijkheid tot eten. Zonder reservatie kan u steeds genieten van een uitgebreide tapasplank.

Om uitgebreider te eten vragen wij minstens 2 dagen vooraf te reserveren. Wij werken dagvers en halen dus enkel in huis wat werd gereserveerd om u zo enkel dagverse producten te kunnen voorschotelen. Na het plaatsen van een reservatie op onze website krijgt u een mailtje met de mogelijkheden. Wij hebben steeds een vaste kaart met zowel vis- als vleesgerechten, alsook seizoensgebonden suggesties.

Ons voornaamste doel bestaat erin mensen een aangenaam bezoek te bezorgen. Bij ons is niemand een nummer, maar wordt iedereen in een huiselijke, ongedwongen sfeer ontvangen om er te genieten van een biertje of ander drankje, al dan niet vergezeld van een hapje of een lekker gerecht. Daarnaast geven we onze bezoeker graag een kijkje in de rijkelijke geschiedenis van het gebouw.

Achter deze bakstenen schuilen reeds vele herinneringen en laat het net mooie herinneringen zijn die wij aan onze bezoekers willen meegeven!

Tot straks!

Conrad, Lien en Sam

Calendar is loading...
- Beschikbaar
18
- Gereserveerd
18
- In afwachting
18
- Gedeeltelijke reservatie

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Telefoon/GSM:

Volwassenen: Kinderen:

Opmerkingen:

Top
×