GENIETEN MET EEN HAPJE EN EEN DRANKJE IN EEN HUISELIJKE SFEER!

RESERVEER UW BEZOEK

Na een uitdagend jaar zijn we helemaal klaar en vooral gelukkig om u terug te mogen ontvangen in onze zaak!

We kijken ernaar uit u opnieuw onder te dompelen in de geschiedenis van de streek, het rijke verleden van ons gebouw en vooral om u te laten genieten van onze artisanaal bereide dranken en dit alles in een gemoedelijke, huiselijke sfeer.

Tijdens de voorbije periode hebben we echter ook niet stilgezeten en hebben ook wij goed nagedacht over hoe we verder willen evolueren met Den Gouden Arend. Daarbij willen wij vooral ‘back to our roots’ en onze dranken daarbij volledig centraal stellen.

Bierdegustatie

Geen betere manier om onze dranken te leren kennen dan aan de hand van een degustatie! Onze bierdegustaties duren +- 1u30 of na afspraak kan dit naar persoonlijke voorkeur worden bijgesteld.
Bij een bierdegustatie krijgt u een proevertje van elk van onze bieren, vergezeld van een hapje dat het bier perfect ondersteunt. Voor diegene die geen bier lusten, kunnen we de bieren vervangen door een proevertje van onze Poperingse gin of onze picon maison ‘Poperingse Patron’. Opnieuw vergezeld van een hapje. Tussen het proeven door vertellen wij u graag ons verhaal, het verhaal van de streek en van ons gebouw. Kortom, we gaan voor een totaalbeleving!
Voor een bierdegustatie vragen wij u steeds op voorhand te reserveren en dit bij voorkeur minstens 2 dagen op voorhand. Dit om de proeverij in de best mogelijke omstandigheden te laten doorgaan!

Tapas all the way

Wat het eten betreft hebben wij besloten een iets andere koers te varen. We zetten onze dranken centraal en bieden daarbij een lekkere hap aan die onze dranken ondersteunt en het genieten alleen maar vergroot!
We breiden onze tapaskaart verder uit en naast onze, ondertussen gekende en gesmaakte, koude tapasplank zal er ook de mogelijkheid zijn om warme tapas te eten.

Groepen

Een uitgebreidere kaart is enkel mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en dit na reservatie. Gelieve minstens een week op voorhand te reserveren zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken wat betreft het eten en zodat we alles in het werk kunnen stellen u een unieke ervaring aan te bieden.

Achter deze bakstenen schuilen reeds vele herinneringen en laat het net mooie herinneringen zijn die wij aan onze bezoekers willen meegeven!

Tot straks!

Conrad, Lien en Sam

Calendar is loading...
- Beschikbaar
16
- Gereserveerd
16
- In afwachting
16
- Gedeeltelijke reservatie

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Telefoon/GSM:

Volwassenen: Kinderen:

Opmerkingen:

Top
×